Η εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία με την παρουσία 800 ατόμων περίπου και το γλέντι διήρκεσε περίπου 12 ώρες (από τις 12.30 το μεσημέρι έως τις 12.30 το βράδυ) με τη συμμετοχή 16 συνολικά μουσικών καλλιτεχνών που διασκέδασαν τους παρευρισκομένους με κρητικούς, νησιώτικους και καλαματιανούς ρυθμούς. Ο Σύλλογος πρόσφερε ψητό σε ξυλόφουρνο, μεζέδες, φρούτα, γλυκό, κρασί και τσικουδιά με είσοδο 12 ευρώ,( παιδιά 7-12 ετών 6 ευρώ – παιδιά έως 6 ετών δωρεάν), ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να πιουν το θαυμάσιο νερό της πηγής. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, έγινε παρουσίαση των εκδόσεων του Συλλόγου, του βιβλίου «Παρασπόρι, από το χθες…στο σήμερα» και του λευκώματος του παλιού δημοτικού σχολείου, ενώ στο χώρο της εκδήλωσης φιλοξενήθηκε έκθεση τοπικών παραδοσιακών προϊόντων από το κατάστημα ΚΥΨΕΛΗ – SI MEL

Ξεχωριστή νότα στο πανηγύρι μας έδωσε η παρουσία του χορευτικού συγκροτήματος της Ευαγγελίας Βεζυράκη που παρουσίασε καντάδα και χορούς της Ανατολικής Κρήτης.

Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν στο πανηγύρι, το βασικό μουσικό συγκρότημα, τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν αφιλοκερδώς στην εκδήλωση (Γκοσμάνης Βαγγέλης, Γκιουσμάς Σίμος, Λαγουδάκης Γιάννης, Λεντάρης Γιώργος, Μπουντρονικόλας Γιάννης, Νικάκης Δημήτρης, Πρωτογεράκης Δημήτρης, Ρεμπελάκης Μανώλης, Χαρκιολάκης Μανώλης, Χριστοδουλάκης Νίκος), τον χορηγό Κουβαράκης Γαλακτοκομικά, τους Τραμπάκουλα Μανώλη και Τραμπάκουλα Ι. Κων/νο (για την παραχώρηση χώρου), τον Παρασκευόπουλο Πλούταρχο (δωρεά φυτών), τον Λογιστή Δανδουλάκη Νίκο, τη Σχολή Παραδοσιακών χορών της Ευαγγελίας Βεζυράκη, τις επιχειρήσεις που προσέφεραν δώρα για την λαχειοφόρο αγορά, τους χορηγούς επικοινωνίας: ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ και ΧΩΡΙΑ, ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ και Ρ/Σ MELODY 88, και όλα τα τοπικά Μ.Μ.Ε. που δημοσίευσαν τις ανακοινώσεις – δελτία τύπου μας και όλους τους ΣΥΓΧΩΡΙΝΟΥΣ / ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΕΣ μας και τους ΦΙΛΟΥΣ του χωριού μας, που βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Και του χρόνου με υγεία, καλό αντάμωμα.